<<tilbake til hjemmesiden

På disse sidene skal det nå legges ut en samling av gamle bilder fra mine slekter, min fars slekt er TAKVAM og Brattetaule, og min mors slekt er KVALHEIM og Brogstad.

Jeg har dessuten skannet en rimelig stor billedsamling etter min fetter Helge Kjellesvik som gikk bort i 2013. Her er det ganske mange bilder av mennesker jeg aldri har møtt. Jakob Kjellesvik sin slekt kom fra Hallingdal og Haugesund. Det vil nok ta litt tid å få bildene på plass.

Sidene genereres vha. Irfanview (anbefales!) og redigeres med Amaya, og publiseres vha. FireFTP som er en utvidelse til Mozilla Firefox. Gratisprogrammer alt sammen.

Her er bildesamlingene:

Takvam Kvalheim Kjellesvik

Bilder av levende personer legges ut bare etter avtale, eller når personene er ugjenkjennelige.

Bildene legges ut med noe redusert oppløsning. Originalene er papirbilder eller negativer som er skannet med bedre oppløsning.

Bildene blir lagt ut med forklarende tekst i den grad det finnes.

Bildesamlinger som disse er det litt vanskelig å holde orden på sånn alene. Det ville vært hyggelig med bidrag og meldinger om feil i tekstene

Hvis folk har opplysninger om årstall, hvem som er på bildene, eller begivenheter vist, så oppfordres det til at man sender en kort melding om dette.

Bruk e-postadressen post@takvam.no.

Jeg er også på Facebook, se hjemmesiden for ytterligere kontaktinformasjon.